Jeroen Lampe: Ik ben ondernemer

Wat

Interactieve Groepstraining

Duur

1 dag bomvol interactie en praktische inspiratie

Docent

Jeroen Lampe

De zomerdag Stap voor stap succesvoller ondernemen


• Leer en doe met gelijkgestemden
• Klaar voor voor de het komend half jaar

 Energie, praktische inspiratie en mooie verhalen
 Einde dag ga jij met jouw actieplan waarin jij gelooft naar huis

Graag nodig ik jou en een kleine groep uit voor de waardevolle en interactieve zomerdag Stap voor Stap nog succesvoller ondernemen.

Sneller leven van je eigen onderneming op jouw manier? Van werknemer naar ondernemer? Die stap van freelancer naar je eigen gewilde product? Op zoek naar meer klanten? Of loopt je eigen zaak nog niet zoals jij wil? Wil je het heft in eigen handen nemen?

Dan is deze energieke live-dag jouw snelste weg naar succesvol ondernemerschap. Succesvol volgens jouw eigen definitie, want die is gelukkig voor iedereen anders!

Ondernemen, ja… maar denk je ook wel eens:

 • Hoe maak ik de volgende stap?
 • Wat is mijn plan komend kwartaal of half jaar?
 • Hoe vind ik (meer) klanten?
 • Hoe maak ik een uniek product dat bij mij past?
 • Hoe combineer ik dat met alle andere ballen die ik in de lucht heb?
 • Waar vind ik gelijkgestemde ondernemers, net zoals ik?
 • Hoe activeer ik mijn netwerk?

Op deze interactieve trainingsdag ga jij met GELIJKGESTEMDEN leren en ontdekken:

 • Wat de rode draad is van succesvol ondernemerschap.
 • Hoe je wens of reden van ondernemerschap lekker praktisch vertaalt naar een aansprekend doel dichtbij. Jeroen’s aanpak voor de stip op jouw horizon.
 • Hoe je voor meer zichtbaarheid zorgt, zonder elke dag ermee bezig te zijn.
 • Hoe je vanuit rust en vertrouwen gestaag naar je doel toewerkt, zonder pieken en dalen.
 • Met welke praktische tips je uitstelgedrag en die stemmetjes (‘ben ik dit wel waard”) overwint, zonder jezelf helemaal klem te affirmeren.
 • Hoe je in drie stappen tot een scherpe positionering of aansprekende productnaam komt.
 • Hoe je succesvol zowel in als aan de zaak werkt met Jeroen’s Yin/Yang-methode.
 • Hoe je op natuurlijke manier ‘sales’ doet, zonder platte verkoop technieken.
 • Hoe je een gewild product creëert, zonder dat veel denktijd. 
 • Hoe hybride ondernemerschap naast werk (freelance/loondienst) wel werkt, zonder jezelf over de kop te werken met twee uitdagingen.
 • BELANGRIJKST: Welk concreet en persoonlijk actieplan voor komend kwartaal voor jou gaat werken. Want: gelukkig is iedereen anders.

De meest praktische en toffe trainingsdag voor ondernemers.
Hoe ziet deze dag eruit?

 • Intake. Om de dag nog waardevoller te maken.
  Jeroen stuurt je vooraf enkele, fundamentele vragen toe. Dit geeft je nog meer richting en kan Jeroen het beste met je meedenken gedurende de dag. Dit kost minder dan een uur en geeft je al die extra energie.
 • Werkboek. Om de essentie sneller tot je te krijgen en vooral ook mee te nemen. Deze is gebaseerd op Jeroen’s bewezen methode Stap voor Stap Succesvol Ondernemerschap. Ideaal ook als naslagwerk en voor latere inspiratie.
 • Live in toplocatie de Krachtcentrale. Omdat je het waard bent.
  Dompel je de hele dag onder in live contact met anderen. Het wordt een energieke en inspirerende dag. De training wordt gegeven in de unieke Krachtcentrale in het centraal geleden Huizen. De bediening, de ambiance en de catering met lunch voor elk dieet, maken het een heerlijke dag.
 • Gelijkgestemde ondernemers. Omdat die elkaar begrijpen.
  ​​​​​​Een ding hebben al mijn ondernemers gemeen, van grote tot kleine ondernemers; een vorm van ondernemerseenzaamheid. Wie begrijpt mij nu echt? Op deze dag; jij en wij!
 • Antwoord. Omdat je hiermee groeit. 
  Stel je persoonlijke vraag waar je mee zit en dankzij de selecte groeoje krijgt 1-op-1 persoonlijk antwoord met praktische vervolgstappen van Jeroen zelf. Net zoals ondernemers in zijn 1-op-1-groeitrajecten zo waarderen.
 • Inspirerende en bewezen inhoud. Omdat het resultaat is wat je zoekt.
  Tientallen ondernemers heeft Jeroen al stap voor stap gegroeid naar Succesvol Ondernemerschap. Uit deze praktijk en zijn eigen mislukkingen en successen heeft hij zijn eigen methode ontwikkeld die werkt.
 • Actieplan. Omdat doen het toverwoord is voor ondernemers.
  Deze dag gaat nog minimaal een kwartaal doorwerken. Jeroen heeft namelijk in dit programma praktische en concrete tips ingebakken. Einde dag helpt Jeroen jou alle inspiratie, acties en wensen te vertalen naar een concreet actieplan dat gaat werken voor jou. Met zijn hulp en gedachten van de andere ondernemers maak jij concreet wat voor JOU de thema’s en vervolgacties gaan worden voor de tweede helft van 2022.  
  Je komt dus thuis met een concreet actieplan waar jij in geloofd.

Uniek: Live business coaching

Deze dag draait om JOU. Jeroen neemt dan ook de tijd om jouw vragen en worstelingen op kenmerkende wijze bij de horens te pakken. Jij krijgt antwoord op HOE. Overzicht en de juiste stappen voor jezelf als ondernemer en je onderneming, daar gaat het om.

Over ondernemer, auteur en business coach Jeroen Lampe, waarom doet hij dit graag?

Niets is leuker dan werken met een selecte groep gelijkgestemde ondernemers die verder willen! Daar krijgt Jeroen energie van. En daarom houd hij de groep ook bewust klein, kunnen we echt een slag dieper en kan Jeroen zelf ook meedenken met jou en jouw onderneming. Elk jaar vlak voor de zomer doet hij dat op deze manier.

En.. iedereen zoekt praktische inspiratie. Juist op deze dag krijg je dat! Zowel van de andere deelnemers (je gelijkgestemden!) als van Jeroen met al zijn inspirerende verhalen van andere ondernemers en de tips waarvan hij weet at ze werken.  En met live coaching geeft hij in de groep antwoord geeft op zijn/haar vraag.

Hij deelt de valkuilen, en vooral die route die voor jou gaat werken. Geeft antwoord op HOE. Einde dag zie jij ook het licht en ga je met een concreet actieplan naar huis. Stel je eens voor: wat gaat dat beteken voor de tweede helft van dit jaar voor jou en jouw onderneming?

Jeroen is de meest praktische en persoonlijke ondernemerscoach. Hij heeft het zelf gedaan (succesvolle exit, naast alle mislukkingen),  auteur en vader van vier. Dagelijks werkt hij met ondernemers aan groei, hun worstelingen zodat ze sneller op hun volgende niveau van ondernemerschap komen.

Speciale prijs per twee!

Ken je die andere ondernemer (to be) die ook verder wil? Je grote voordeel is dat je elkaar na de dag ook scherp kunt houden. En want is nou leuker dan met die goede vriend(in) een energieke dag en samen aan je bedrijf te werken? Reageer hieronder voor meer info en reserveer je plaats.

De eerstvolgende live dag is vrijdag 8 juli In de unieke Krachtcentrale te Huizen.

​​​​Jouw snelweg naar succesvoller ondernemen. Zet jij de stap?

Enrico van Wanrooij, eigenaar GustoNL & Capo del Pio, Tilburg

Opschalen vanuit rust

Met Jeroen bouw je vanuit rust en kracht aan het volgende niveau van je onderneming, kom je sneller uit de dagelijkse operatie en groei je als ervaren ondernemer veel beter en sneller ...

Met Jeroen bouw je vanuit rust en kracht aan het volgende niveau van je onderneming, kom je sneller uit de dagelijkse operatie en groei je als ervaren ondernemer veel beter en sneller door. Stap voor stap kom je zo dankzij Jeroen uit de operatie en word je sneller business owner. Eindelijk meer tijd\!

Enrico van Wanrooij, eigenaar GustoNL & Capo del Pio, Tilburg

Remco Holtslag, ondernemer en eigenaar van The OLD COM

Snel tot de kern, meedenken en doen

Vanuit oprechte interesse in jou en je onderneming komt hij altijd snel tot de kern en denkt graag mee en komt met (on)gevraagd advies waarmee je sneller de juiste stappen zet. Zoals b...

Vanuit oprechte interesse in jou en je onderneming komt hij altijd snel tot de kern en denkt graag mee en komt met (on)gevraagd advies waarmee je sneller de juiste stappen zet. Zoals bij het beter en sneller opzetten van onze nieuwe dochter onderneming.

Remco Holtslag, ondernemer en eigenaar van The OLD COM

Eneco Equensworldline Kluud Moneyou Nationale Nederlanden NIBC Peak4 Provincie Noord-Holland Rabobank