Jeroen Lampe: Ik ben ondernemer

Tientallen ondernemers gingen je voor. Wat vinden zij van Jeroen Lampe als praktische en persoonlijke businesscoach, spreker en trainer voor ondernemerschap? 

https://www.get-in-ctrl.nl

Shanice Tan, eigenaresse Get in CTRL

Jeroen is een praktische, no-nonsens en actie gerichte business coach. Hij denkt met je mee en geeft je persoonlijke tips & actie punten waar je gelijk mee aan de slag kunt. Zelf was ik heel erg onzeker over mijn aanbod en sales proces. Jeroen heeft mij geholpen een sterk sales gesprek neer te zetten, meegedacht over een aanbod dat bij mij past en waar ik me ook goed bij voel om aan te bieden aan mijn klanten. Verder heeft hij mij geholpen een sterke positionering neer te zetten voor mijzelf en voor mijn bedrijf. Elke keer na mijn coaching gesprekken met Jeroen zit ik weer boordevol nieuwe ideeën en motivatie om gelijk weer aan de slag te gaan! Het is erg fijn om een ervaren iemand te hebben waar je echt mee kan sparren over je eigen business. Je merk dat hij jouw succes ook belangrijk vind en daarom zou ik Jeroen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een business coach! Jeroen, bedankt voor alles tot nu toe en laten we dit doorzetten!

Shanice Tan, eigenaresse Get in CTRL
https://plusvalu.nl

Albert Mulder, partner PlusValu

Jeroen is het synoniem voor de garantie op een inspirerend gesprek waar je minimaal een gouden tip uit haalt voor de fase waar je je op dat moment in bevindt als ondernemer.

Albert Mulder, partner PlusValu
http://hotspotlab.nl

Anne Twilt, eigenaresse Hotspotlab, Utrecht

Ik werk al ruim 4 jaar regelmatig samen met Jeroen, en dat is altijd een feestje! Als ervaren ondernemer weet Jeroen goed wat er nodig is om van idee naar business te komen, en hij kan het ook goed overbrengen. Geen "bullshit-bingo", maar toegankelijk en heldere stappen. Naast zijn ervaring en kennis is Jeroen ook gewoon een heel fijn persoon. Altijd positief en met een hart voor het verhaal achter de ondernemer. Jeroen maakt de persoonlijke connectie en is oprecht en geïnteresseerd. Kortom een topper om mee samen te werken!

Anne Twilt, eigenaresse Hotspotlab, Utrecht
https://gustonl.nl

Enrico van Wanrooij, eigenaar GustoNL, Tilburg

Jeroen = Ondernemerschap. Jeroen helpt op een persoonlijke, prettige en inzichtelijke manier je verder. Vanuit zijn eigen ervaring en kennis en met de professionele partijen die echt toppers zijn. Zo zorgt hij ervoor dat je als ondernemer steeds meer uit de operatie komt en jij kunt doen waar je goed in bent: Ondernemen. Het grote pluspunt is dat Jeroen altijd heel helder communiceert en calculeert waardoor je achteraf niet voor verrassingen kom te staan!

Enrico van Wanrooij, eigenaar GustoNL, Tilburg
https://fitpro-institute.nl

Niels Smeenge, eigenaar Fitpro health Institute BV, Laren

Wat een topper is Jeroen! Een verbinder, positivo met veel ervaring op zakelijk en persoonlijk vlak. Ik heb super veel aan het periodieke contact met hem. Dank Jeroen!🙏🏻. Twijfel niet en maak een afspraak!

Niels Smeenge, eigenaar Fitpro health Institute BV, Laren
https://www.usecue.com

Joost van der Schee, eigenaar Usecue BV, Amsterdam

Jeroen = energiek, positieve instelling, heeft veel ervaring, goede adviezen en denkt goed mee.

Joost van der Schee, eigenaar Usecue BV, Amsterdam
https://driivn.nl

Sem Zijlstra, eigenaar Drivvn BV, Amsterdam

Jeroen is een inspirerend persoon en is een echt klankbord voor ondernemers. Jeroen ziet kansen, komt met slimme en creatieve ideeën en beschikt over een waardevol netwerk. Hij connect graag de juiste ondernemers aan elkaar, om zo het beste in elkaar naar boven te halen.

Sem Zijlstra, eigenaar Drivvn BV, Amsterdam
https://www.parcestate.com

Gaby Broekhuijsen, eigenaar Parcestate, Sneek

Lampe weet steeds het ondernemerslampje weer te laten branden. Integer, analyserend en actiegericht. Jeroen is een tip om uw ondernemersplannen te verwezenlijken. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij de opzet van onze start-up Kluud.

Gaby Broekhuijsen, eigenaar Parcestate, Sneek
https://www.florijnz.nl

Hans Minnaar, eigenaar Florijnz Corporate Finance BV, Den Bosch

Jeroen draagt inspiratie én innovatie in zijn sessies, de twee worden 1 en daar varen ondernemers met ambitie wel bij.

Hans Minnaar, eigenaar Florijnz Corporate Finance BV, Den Bosch
https://www.yanavandijkcoaching.nl

Yana van Dijk, eigenaresse Yana van Dijk Coaching, Den Haag

Al tijdens de eerste sessie leek Jeroen mijn uitdagingen als beginnend ondernemer aan te voelen en te begrijpen. Wat ik als obstakel zag, hij ziet hij als uitdaging. Terwijl hij me op een luchtige manier inspireerde, wist hij met een paar praktische ideeën mijn chaos om te toveren tot een gefocuste plan van aanpak. Dit was precies wat ik aan dit startpunt van mijn onderneming nodig had. Doordat Jeroen zelf een echte ondernemer is, maakt dit zijn boodschap extra authentiek.

Yana van Dijk, eigenaresse Yana van Dijk Coaching, Den Haag

Praktisch groeigesprek?