Jeroen Lampe: Ik ben ondernemer

Wat

Persoonlijk

Duur

Halfjaarprogramma

Docent

Jeroen Lampe

Praktisch doorgroeien naar jouw volgende niveau als ondernemer? Meer klanten, meer tijd en meer energie?

Behoefte aan een ervaren sparringpartner die het zelf meerdere keren heeft gedaan? Iemand die constructief met jou meedenkt? Maatwerk op basis van jouw zakelijke ambities en wat daar voor nodig is? Een ervaren ‘coach’ die versnelt of reflecteert vanuit echte ondernemerservaring? Iemand die niet alleen vragen stelt, maar je ook met antwoorden en tips geeft die werken?  

Praktisch & persoonlijk. De snelweg naar jouw groei

Dan ben je bij Jeroen Lampe aan het juiste adres. Met zijn combinatie van 15+ jaar echte ervaring als succesvol ondernemer, zijn mislukkingen en ervaring om ondernemende mensen over de drempel ondernemerschap te helpen, is hij graag jouw geheime wapen. 

Opschalen voor meer klanten in minder tijd?

Ben jij die ondernemer die al genoeg klanten heeft, maar een of andere manier niet verder komt in het tempo wat jij wil zoals Peggy Pay? Op ben je opzoek naar meer tijd, je weg naar het volgende niveau?  Of zelfs business owner worden met een bedrijfsleider zoals ondernemers Enrico, Sem of Niels? Afgelopen jaren heeft Jeroen hier meerdere ondernemers praktisch en strategisch mee geholpen. 

Sneller leven van je eigen zaak?

Of wil je de weg naar ‘leven van je eigen zaak’ sneller afleggen?  Vanuit jouw kracht, stap voor stap werken aan een stevige onderneming waar je van kan leven zoals ondernemers Anne, Perdiep of Shanice?

Dan is Jeroen Lampe jouw ideale businesscoach. Zelf krijgt hij nog wel eens jeuk van de term coach. Maar dat vertelt hij je graag persoonlijk.

Jeroen Lampe als jouw zakelijk partner

De voordelen van Jeroen als businesscoach:

  • 15+ jaar ervaring. Als succesvol ondernemer, onder andere in de e-commerce wereld. Hij heeft het dus echt ook zelf gedaan.
  • Strategie in 1 a 2 uur. Met Jeroen’s aanpak en echt luisteren komen we in de eerste sessie bijna altijd wel tot de kern: Wat is de stip op de horizon waar je blij van wordt. En dan, heel belangrijk: welke stappen gaan we komende weken zetten die werken?
  • Antwoord op hoe. Geen vage shizzle, maar lekker concreet dat je na de sessie weet wat je gaat doen en vooral dat je weer energie en zin hebt!
  • Voorbij de inhoud. Het gaat ook om gedrag, routines, plannen, energie, uitstellen… Kortom, hoe je doet en bent als ondernemer. 
  • Introducties. Al jaren versterkt Jeroen ondernemers aan elkaar als jullie allebei er beter van worden. Welke introductie of partner zoek jij?
  • Maatwerk. Dankzij 1-op-1 krijg je maatwerk en kom je sneller tot de kern wat voor jou het belangrijkst is. 
  • Stok achter de deur / accountability. Heb je ook wel eens dat je toch dat ene niet doet, of lang piekert, terwijl je het wel wilt? Van to do naar done gaat met persoonlijke stok achter de deur een stuk makkelijker. 
  • Video, live of Whatsapp tussendoor? ’s Avond of overdag? Jij kiest. Jeroen werkt typisch met een combinatie van live en video op gezette tijden zodat we samen via ritme jouw voortgang regelen.

Klanten waarderen Jeroen zijn praktische aanpak, suggesties die rust, energie en omzet opleveren. Check eventueel ook externe Google reviews van oud klanten

Kortom meedenken als partner in ondernemerschap zodat je sneller bij je doel komt. Wat jouw ondernemersdoel ook is. Wat dat is gelukkig voor iedereen anders. 
Maak eerst eens vrijblijvend kennis, kun je zelf beoordelen of er een klik is. Wel zo fijn, ja toch? 

Zoomen of horen of het klikt? Ik hoor je graag.

Anne Twilt, eigenaresse Hotspotlab, Utrecht

Geen bullshit-bingo, persoonlijk en betrokken

Geen ‘bullshit-bingo’, maar toegankelijke en heldere stappen hoe je je van idee naar je eigen succesvolle onderneming groeit. Naast zijn ervaring en kennis is Jeroen ook gewoon een hee...

Geen 'bullshit-bingo', maar toegankelijke en heldere stappen hoe je je van idee naar je eigen succesvolle onderneming groeit. Naast zijn ervaring en kennis is Jeroen ook gewoon een heel fijn persoon. Altijd positief en met een hart voor het verhaal achter de ondernemer. Ik werk al ruim 4 jaar regelmatig samen met Jeroen, en dat is altijd een feestje\! Als ervaren ondernemer weet Jeroen goed wat er nodig is om van idee naar business te komen, en hij kan het ook goed overbrengen. Jeroen maakt de persoonlijke connectie en is oprecht en geïnteresseerd. Kortom een topper om mee samen te werken\!

Anne Twilt, eigenaresse Hotspotlab, Utrecht

Enrico van Wanrooij, eigenaar GustoNL & Capo del Pio, Tilburg

Opschalen vanuit rust

Met Jeroen bouw je vanuit rust en kracht aan het volgende niveau van je onderneming, kom je sneller uit de dagelijkse operatie en groei je als ervaren ondernemer veel beter en sneller ...

Met Jeroen bouw je vanuit rust en kracht aan het volgende niveau van je onderneming, kom je sneller uit de dagelijkse operatie en groei je als ervaren ondernemer veel beter en sneller door. Stap voor stap kom je zo dankzij Jeroen uit de operatie en word je sneller business owner. Eindelijk meer tijd\!

Enrico van Wanrooij, eigenaar GustoNL & Capo del Pio, Tilburg

Gaby Broekhuijsen, eigenaar Parcestate, Sneek

Sneller naar je doel

Of je nu kansen te over hebt of op zoek bent naar meer klanten, lees dit boek en praat eens met Jeroen Lampe. Hij helpt je als betrokken business coach sneller naar je doel.

Of je nu kansen te over hebt of op zoek bent naar meer klanten, lees dit boek en praat eens met Jeroen Lampe. Hij helpt je als betrokken business coach sneller naar je doel.

Gaby Broekhuijsen, eigenaar Parcestate, Sneek

Remco Holtslag, ondernemer en eigenaar van The OLD COM

Snel tot de kern, meedenken en doen

Vanuit oprechte interesse in jou en je onderneming komt hij altijd snel tot de kern en denkt graag mee en komt met (on)gevraagd advies waarmee je sneller de juiste stappen zet. Zoals b...

Vanuit oprechte interesse in jou en je onderneming komt hij altijd snel tot de kern en denkt graag mee en komt met (on)gevraagd advies waarmee je sneller de juiste stappen zet. Zoals bij het beter en sneller opzetten van onze nieuwe dochter onderneming.

Remco Holtslag, ondernemer en eigenaar van The OLD COM

Eneco Equensworldline Kluud Moneyou Nationale Nederlanden NIBC Peak4 Provincie Noord-Holland Rabobank