Jeroen Lampe: Ik ben ondernemer

Gepubliceerd op

23-08-2021

Geschreven door

Jeroen Lampe

Waar start je na de vakantie mee?

Lekker doorpakken op je eigen business? Stapsgewijs bouwen aan jouw eigen zaak?

Daarom gratis drie ondernemerstips die werken. 

1. Sweet Spot. 
Waar overlapt de markt jouw expertise & passie? Dit is je zone of mastery, jouw niche. Hier is jouw business op zijn best. Met mijn ervaren ondernemers check ik altijd wat er veranderd. Waar liggen de nieuwe kansen? Ben je een ambitieuze starter? Maak je niche en ideale doelgroep zo klein mogelijk. Zo klein dat je de uniek bent en ga ervoor!

2. Fundament. 
Hoe creëer je waarde voor je niche? Welk product koopt je ideale klant graag om zijn probleem op te lossen?Ervaren ondernemers; wat kun je slim toevoegen aan je assortiment?Ben je een starter? Zorg voor een instapproduct zodat ze je leren kennen. 

3. Focus.
Wat ga je NU doen?Tijd is schaars, DOEN is de enige manier om haar waardevol te maken. Stel drie doelen per kwartaal. Plan morgen vandaag en richt je ondernemersomgeving is zodat het voor jou werkt.

Sneller aan de slag of even sparren? Elke week maak ik ruimte voor twee kennismakingen, DM me ik spreek je graag.

Over Jeroen Lampe.
Jeroen Lampe lult niet uit een boekje. Wel uit de praktijk. Komt uit een ondernemersfamilie en heeft zijn eigen business succesvol verkocht. Hij weet dus wat echt werkt.Jeroen Lampe is de meest praktisch inspirerende business coach, spreker en trainer over ondernemerschap.