Jeroen Lampe: Ik ben ondernemer

Gepubliceerd op

17-08-2022

Geschreven door

Jeroen Lampe

Single? 5 redenen waarom je een ondernemer moet daten 

Oké.. een luchtig zomer-item met een 😅 Wat denk jij, vul jij de lijst verder aan? 

1. Ze stimuleren je dromen en ambities
Ondernemers creëren. ​​​En in een relatie zal hij/zij eerder je groei en ambities stimuleren dan afremmen. Zo wordt die wens een doel en .. sneller realiteit.

2. Positieve mindset
Hoe kan het wel? Ondernemers met een negatieve mindset zijn dun gezaaid. Dat maakt het leven een stuk leuker toch? 

3. Vrijheid in tijd
9 tot 5 en vakantiedagen op? No way.
Een ondernemer deelt zijn eigen tijd in. Natuurlijk, de zaak moet doorgaan, maar zoek dan ook een slimme ondernemer. Eentje op weg naar passief inkomen bijvoorbeeld.

4. Problemen? MacGyver heeft de oplossing 
Tegenslagen overwinnen en problemen oplossen? Dat is ondernemershap. En … hoort bij het leven. Stel je voor, hoe tof is een eigen MacGyver aan jouw zijde?

5. Geen saaie date
Saaie small-talk? Vraag die ondernemer over hoe hij/zij ooit is gestart, welke ideeën en plannen hij/ze nog heeft. Et voila, energie en passie gaan stromen.Uiteindelijk geloof ik dat geluk en leven zoals jij wilt uit jezelf moet komen. En met een ondernemer is de kans veel groter dat je leeft en laat op jouw eigen voorwaarden. En een stuk avontuurlijker 😉

👉 Oke, dit was de aanzet, welke redenen of wat denk jij? We horen graag van je

______
Over Jeroen Lampe.Ondernemer, auteur en inspirerende spreker over ondernemerschap. Beproefde methode 📘Groeit ondernemers met praktische inspiratie en ontelbare tips dankzij eigen valkuilen en succesvolle exit. Health nerd, bourgondiër en 4x vader. Check zijn reviews!