Jeroen Lampe: Ik ben ondernemer

Gepubliceerd op

30-09-2021

Geschreven door

Jeroen Lampe

Mijn BOEK voor ondernemers komt eraan! 

“Waarom schrijf je er niet een boek over?, hoorde ik steeds vaker. 
Eh… graag, maar die tijd en energie he?

Kiezen
Afgelopen zes maanden heb ik bijna elke dag van half acht tot half elf mijn agenda geblokkeerd. Dankzij deze nieuwe routine en topcoach Perdiep Ramesar ben ik er bijna. Tijd om het vast te delen, spannend ook! 

Waarom dit boek?
Ondernemerschap leer je door te doen. Maar… waarom zie ik bij vele ondernemers (zowel startend als ervaren!) dezelfde uitdagingen terug komen? Zonde toch? Dat kan beter. Daarom dus.

Waar gaat het over?
Wat Succesvol Ondernemerschap is, verschilt voor iedereen. Maar HOE je daar komt is verrassend gelijk.  Sinds de verkoop van mijn e-commerce business heb ik met tientallen ondernemers gewerkt aan groei. Mijn praktische aanpak met negen bouwstenen is hier het resultaat van.

Geen suf studieboek
Wel een praktische aanpak. Vol met persoonlijke verhalen en tientallen tips. Mijn mislukkingen. Verhalen van mijn ondernemers die je inspireren. 

Pre-order
Supertof als je als een van de eersten wil pre-orderen! Hoe? De pagina moet er nog komen, maar reageer / DM en ik fix het persoonlijk voor je met iets extra’s. Mijn dank is groot! 

Over Jeroen Lampe.
Jeroen Lampe lult niet uit een boekje. Wel uit de praktijk. Komt uit een ondernemersfamilie en heeft zijn eigen business succesvol verkocht. Hij weet dus wat echt werkt. Jeroen Lampe is de meest praktisch inspirerende business coach, spreker en trainer over ondernemerschap.