Zo innoveer je succesvol en ben je klaar voor de toekomst. MKB Innovatie als een service is speciaal gericht op MKB-ers die serieus aan de slag willen met hun toekomst. Voor deze ondernemers geeft het antwoord op 1 vraag: HOE innoveer ik succesvol; hoe versnel ik mijn business, hoe maak ik het toekomstproof?

MKB Innovatie als een service

Velen denken dat het MKB een nadeel heeft en dat het lastiger is om succesvol te innoveren. Jeroen Lampe’s ervaring is echter het tegenovergestelde. Juist omdat het MKB veel minder last heeft van interne politiek, kan ze veel meer de oog op de bal, de echte inhoud houden. Dit is een van de succesfactoren van innovatie. Het gebrek aan specifieke kennis, vaardigheden en methoden hoe te innoveren is iets dat snel ingehuurd en geleerd kan worden.

Naast zijn eigen uitgebreide ervaring als ondernemer; is Jeroen ook opgegroeid in een ondernemende familie. Vanuit deze basis heeft hij afgelopen jaren vele ondernemers met zijn praktische en doordachte oplossingen om ze te helpen succesvol te innoveren.

 

Meer weten? Neem contact op met Jeroen Lampe, hij helpt/versnelt je graag verder.