Jeroen Lampe: Ik ben ondernemer

Wat

Persoonlijk

Duur

Docent

Jeroen Lampe

Nooit meer last van uitstelgedrag. Hoe haal je doelen als een baas? 

Heb je ook wel eens, dat je iets niet doet, terwijl je het wel wilt? Of dat je doelen stelt en er toch weer van afwijkt? 

Laat jij het belangrijkste wel eens liggen, omdat je zogenaamd iets anders te doen hebt?

Doe je vaak makkelijker dingen voor jouw opdrachtgever, je collega’s, of partner, dan voor jezelf of jouw eigen onderneming? 

Ondernemen is prioriteiten stellen

Ondernemen is prioriteiten stellen. Zeker als jij verantwoordelijk bent voor heel veel zaken. Van het binnenhalen van mooie klussen tot de BTW aangifte. Het moet allemaal gebeuren. 

En precies daar gaat het mis.Stok achter de deur

Want hoe bepaal je welke volgende stap het beste is? En hoe zorg je dat je die ook echt zet? 

Er is immers niemand die jou controleert. Behalve jijzelf en jouw omzetcijfers aan het eind van de rit. Die vrijheid is heerlijk, maar heel frustrerend als het maakt dat je jouw doel niet bereikt;

Dat brengt onrust.

Maakt dat je baalt van jezelf.

Veroorzaakt stress.

Zorgt voor een onbevredigend gevoel.

Kortom, een gevoel waar je vanaf wil.

Hoe ga jij jouw zakelijke doelen wel halen?

Door jouw doelen te delen met iemand, zul je merken dat je al veel succesvoller wordt, dan wanneer je geleefd wordt door de waan van de dag.

Door jouw doelen samen op te stellen en de juiste prioriteit te bepalen, weet je dat je de juiste volgorde kiest. Bovendien bouw je automatisch in dat je je wil houden aan de afgesproken koers. Je hebt immers je commitment uitgesproken tegen iemand anders dan alleen jezelf. Namelijk aan Jeroen. En hij wil dat je ze haalt.

Ga er maar vanuit dat dat werkt!

Wat levert “Doelen halen als een baas” je op?

Weten dat je de juiste doelen stelt en dingen doet.

Prioriteit helpen te bepalen.

De handigste weg te bedenken, zeker weten wat snelste route is.

Put uit een groot netwerk van contacten.

Kies de juiste aanpak of partij voor de klus.

Houd focus.

Laat je niet afleiden.

Je hebt een stok achter de deur

Zodat je je doel ook echt gaat halen.

Een heerlijk geslaagd gevoel.

Een ervaren iemand die met je meedenkt. 

Je bij de les houdt en op je doelen focust.

Achter je broek aanzit.

Persoonlijk contact op de afgesproken deadline.

Investeer je heel gericht in jezelf.

Aan het eind van dit traject heb je nieuw gedrag aangeleerd. Want vaak slim doen is de sleutel tot jouw volgende niveau.

Waarom met Jeroen?

Afgelopen jaren heeft Jeroen samengewerkt met tientallen ondernemende mensen die hun passie omgezet hebben naar een succesvolle business. Zowel ondernemers die werken binnen corporates als mensen die zelfstandig opereren. Ze zijn allemaal dik tevreden over Jeroen’s zijn support. 

Lees vooral hun aanbevelingen.

Bovendien heeft hij zelf ook echt ondernemer geweest en meerdere concepten grootgebracht. Met deze ervaring is hij staat de “beste volgende stap” voor te zeggen, waarvan hij weet dat deze direct geld (of tijd) oplevert. Daar kan jij van profiteren.

Naast zijn praktische tips en aanmoedigingen waarderen ondernemers vooral zijn praktische suggesties, betrokkenheid, energie en heldere communicatie. Met Jeroen sparren over jouw onderneming geeft waardevolle inzichten, praktische ideeën en concrete acties. Zo kom je echt verder.

Waarom deze accountability service, waarom hebben velen dat nodig?

Het lijkt gek, maar het is heel logisch en daarom werkt deze service ook zo goed. Wij zijn sociale dieren. 

Zo is de kans veel groter dat je naar een groepstraining gaat, ook al heb je niet echt zin. 

Of dat je gaat trainen als je hebt afgesproken met een maatje of je coach. Maar alleen trainen? Mwah.. ander keertje maar.

Dus wil jij iemand die je bij de les houdt? Of simpelweg je houdt aan die belangrijke todo?

Meld je dan aan voor deze stok achter de deur-service!

Laat je coachen door Jeroen. Zet samen de lijnen uit, volg ze en voer de taken uit. En als dat even niet lukt, dan weet je dat je een stok achter de deur hebt en hij met je meedenkt zodat je het wel haalt.

Go, lekker ondernemen! Ga aan de slag, vanaf nu ben ik je partner en houd ik je op een positieve manier in de gaten;-) En wellicht sturen je nog iets extra’s om je tussentijds extra te motiveren.

Neem contact op en zet je eerste stap naar doelen halen als een baas

Enrico van Wanrooij, eigenaar GustoNL & Capo del Pio, Tilburg

Opschalen vanuit rust

Met Jeroen bouw je vanuit rust en kracht aan het volgende niveau van je onderneming, kom je sneller uit de dagelijkse operatie en groei je als ervaren ondernemer veel beter en sneller ...

Met Jeroen bouw je vanuit rust en kracht aan het volgende niveau van je onderneming, kom je sneller uit de dagelijkse operatie en groei je als ervaren ondernemer veel beter en sneller door. Stap voor stap kom je zo dankzij Jeroen uit de operatie en word je sneller business owner. Eindelijk meer tijd\!

Enrico van Wanrooij, eigenaar GustoNL & Capo del Pio, Tilburg

Remco Holtslag, ondernemer en eigenaar van The OLD COM

Snel tot de kern, meedenken en doen

Vanuit oprechte interesse in jou en je onderneming komt hij altijd snel tot de kern en denkt graag mee en komt met (on)gevraagd advies waarmee je sneller de juiste stappen zet. Zoals b...

Vanuit oprechte interesse in jou en je onderneming komt hij altijd snel tot de kern en denkt graag mee en komt met (on)gevraagd advies waarmee je sneller de juiste stappen zet. Zoals bij het beter en sneller opzetten van onze nieuwe dochter onderneming.

Remco Holtslag, ondernemer en eigenaar van The OLD COM

Eneco Equensworldline Kluud Moneyou Nationale Nederlanden NIBC Peak4 Provincie Noord-Holland Rabobank